food, products or place Zip code or address

Attraction View All

featured Museum of Mitrovica

Museum of Mitrovica

Shemsi Ahmeti, Mitrovicë

Museum of Mitrovica was established in 1952. Since 2009, the museum is transferred from “Old Hamam” to the “House of Army” which was founded in 60’es by the Yugoslavian army and used for military needs until 2002.

 
Add to Favorites
featured Mitrovica Bridge

Mitrovica Bridge

Ura e Ibrit, Mitrovicë

The New Bridge (also known as Mitrovica Bridge) is a steel truss bridge crossing the Ibar river in Mitrovica, in northern Kosovo.

 
Add to Favorites
featured Miners Monument

Miners Monument

Milan Shuflai, Mitrovicë

The "Monument to the Mining Heroes" was commissioned by former Yugoslavian president Josip Broz Tito in the 70s to commemorate sites where WWII battles took place.

 
Add to Favorites

Events View All

featured Check in presents: 2TON

Check in presents: 2TON

2TON is here to start off the summer season in Mitrovica Read More →

  Add to Favorites
House Pub presents: Neki Emra

House Pub presents: Neki Emra

House Pub presents Neki Emra Read More →

  Add to Favorites
SHBA Trepça - Pushtimi i majës së zezë 1351 m/lmd

SHBA Trepça – Pushtimi i majës së zezë 1351 m/lmd

PLANI I SHËTITJES – SHTEGËTIMIT - PUSHTIMIT, e Diele 14 shkurt 2016, Pushtimi i Majës së zezë 1351 m/lmd Read More →

  Add to Favorites

Latest More...

Mitrovica përkujtoi Muharrem Qenën

Mitrovica përkujtoi Muharrem Qenën

0 Reviews

Me rastin e 10 vjetorit të vdekjes së artistit Muharrem Qena, Muzeu i Mitrovicës në bashkëpunim me “Mitrovica Guide” organizuan një manifestim me familjarët e Muharrem Qenës, me ç’rast u evokuan kujtime rreth jetës dhe veprimtarisë së artistit nëRead more

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi për hartimin e Strategjisë së Kulturës e Turizmit për Komunën e Mitrovicës

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi për hartimin e Strategjisë së Kulturës e Turizmit për Komunën e Mitrovicës

0 Reviews

Projekti do të dal me rezultate si: Nxitja e debatit konstruktiv në mes SHC dhe institucioneve në komunën e Mitrovicës Jugore, gjithëpërfshirja e qytetarëve në hartimin e politikave kulturore në komunën e Mitrovicës Jugore, dhe hartimi dhe publikimi iRead more

Mitrovicasi hyn në finalen e “The Voice of Austria” (Video)

Mitrovicasi hyn në finalen e “The Voice of Austria” (Video)

0 Reviews

Ka marrë votat e duhura. E në këtë mënyrë ka hyrë në rrethin e ngushtë dhe finalen e formatit televiziv “The Voice of Austria”. Visar Kasa djali nga Mitrovica është vlerësuar lart për zërin e tij, përcjell kolona.al. AiRead more