PLANI I SHËTITJES – SHTEGËTIMIT – PUSHTIMIT
E Shtunë – e Dielë 30 – 31 Maj 2015
Pushtimi i Majës së mprehtë 1789 m/lmd

Organizator – Pjesëmarrës. Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste Trepça

 • Tubimi i pjesemarësve: E shtunë ora 13:00 pranë xhamisë së zallit “Isa Beg” në qendër të Mitrovicës (pjesëmarrësit e bujtisë-kampit në Barel Llazi I Ferizit)
 • E Dielë: ora 9:00 në Snap Bar, përball postës kryesore në Mitrovicë (pjesmarrësit e shtegëtimit)
 • Data dhe koha e kthimit: 31 maj sipas kërkesës.
 • Gjithsejt ecje e planifikuar: 10 km, zgjatja: 6:00 orë ngjithje dhe kthim, llogaritet pushimi.
 • Gjithsejt ngjitje e planifikuar (metra): 1789 m lartësi mbidetare (maja e mprhtë) 1644m Barel – llazi I ferizit dhe 1420m Rrzhanë.
 • Maja me e lartë: maja e mprehtë 1789 mlmd.
 • Tipi i aktivitetit – aksionit (bjeshkatari, vezhgim, qëndrimi në natyrë, shetitje, argetim).
 • Kategoria e vështirësise se bjeshkimit (ngjitje e mundimshme, shtigje mali).
 • Pajisjet e nevojshme: këpucë të thella, rroba të lehta, pelerine shiu dhe Ujë rezervë.
 • Ushqimi: Preferohet I konzervuar dhe sipas dëshirës, sigurohet individualisht.
 • Lloji i transportit: Kombi: Mitrovicë – Bajgorë, çmimi i transportit: 2,00-3,00 €
 • Lloji i vendosjes: 2 Ditor, afati i fundit i paraqitjes : 29.05.2015 ora 24:00

hiking

 

PLANI I AKTIVITETIT Të interesuarit për kamp, do të nisen ditën e shtunë sikurse është theksuar më lartë, ndërsa përgjegjës I grupit do të jetë: Sedat Zenuni: mob-viber 049 117 313. Luten të interesuarit që konfirmimet të bëhen me kohë pasi nevojitet sigurimi I saktë I tendave dhe thasëve të fjetjës.për kampim. Grupi I interesuar për shtegëtim, do të niset ditën e dielë, përgjegjës I grupit do të jetë: Ylber Gjosha mob-viber 049 436 853 Përgjegjës për komunikim dhe informimin e pjesmarrësve do të jetë: Gzim Ferati mob-viber 049 71 71 66. Ju mirëpresim SHBA Trepça Për sygjerimet e juaja na kontaktoni në facebook.