Të dashur fëmijë e prindër…
Jeni të mirëseardhur në aktivitetin që e kemi organizuar për nderë të fëmijëve…
Do të ketë koncert, vizatime e piktura dhe plot aktivitete të tjera, dhe plot surpriza!

kosovaars_event

Hyrja Falas